De Veilig Veste Verzekeringen De Veilig Veste Verzekeringen De Veilig Veste Verzekeringen
De Veilig Veste Verzekeringen
De Veilig Vestecontactdisclaimer
Financieel:
Consumptieve financiering - Financieel plan
Consumptieve financiering - Financieel plan
In elk huishouden komt wel eens een moment dat een beetje extra financiële ruimte handig zou zijn. Er zijn verschillende manieren om deze extra financiële ruimte te creëren. Een aantal mogelijkheden zijn verzameld onder de naam consumptieve financieringen.

Tot de consumptieve financieringen behoren onder andere de vormen:

•  Doorlopend krediet
Een doorlopend krediet is een kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt mag opnemen. De minimum kredietlimiet bedraagt € 2.500,00. U mag altijd boetevrij extra aflossen. Wat u afgelost heeft, kunt u later weer opnemen tot aan de afgesproken limiet.

•  Persoonlijke lening
Bij deze kredietvorm betaalt u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing over een vooraf afgesproken periode. Aflossingen kunnen later niet opnieuw opgenomen worden.

•  Huurkoop
Huurkoop is een vorm van lenen die object gebonden is. Dit betekent dat de hoogte van het krediet wordt bepaald door de aanschafprijs. Het geleende bedrag dient op einddatum volledig afgelost te zijn.

•  Particuliere lease
Hierbij wordt het geleende bedrag in gelijke maandelijkse termijnen terugbetaald. De maximale looptijd is, net als bij huurkoop, 72 maanden.

•  Seniorenlening
Dit is een speciaal ontwikkelde lening voor oudere cliënten die een verantwoorde lening willen afsluiten en niet willen dat in geval van overlijden het restantsaldo van de lening moet worden betaald door de nabestaanden.

Er zijn nog een aantal vormen die wij in een persoonlijk gesprek graag zullen toelichten, zodat u tot een weloverwogen keuze komt.

omhoog

logo Raia